top of page

SMITH

After being scouted by Xandra on a train, she started introducing me to the model world. Not being too interested in modeling and mostly hearing bad stories about it, Xandra made me see the cool and interesting side of it. Since I’ve started my own modeling career I have no regrets, I’m enjoying every minute of it. With all her experience as a model she’s a great help, she guided me along the way and still does whenever is needed, I keep learning from her. Xandra is very relaxed which makes talking to her easy and gives a secure feeling. With all her connections in and knowledge of the fashion industry she’s always able to help or arrange something for you. I have a great experience with Xandra and with what I hear from some other models and their mother agents I wouldn’t want to exchange Xandra for anyone else.

 

Na te zijn gescout door Xandra in de trein, introduceerde ze me met de mode industrie. Ik was lekker aan het studeren en had in eerste instantie niet zoveel interesse om als model te beginnen in een wereld die ik beschouwde als lichtelijk belachelijk. Xandra, zelf jarenlange ervaring als model bracht me echter op een hele relaxte manier in aanraking met de echte mode wereld. En nu, na anderhalf jaar als model in Parijs en all over the world gewerkt te hebben, heb ik nog nergens spijt van gehad. Ik geniet ten volste. Xandra is denk ik de beste begeleider die je je kan voorstellen op dit gebied. Door haar ervaring en relaxte houding heb ik altijd het gevoel dat ik bij haar aan kan kloppen voor hulp en advies voor wat dan ook. Ze neemt altijd de tijd om even bij te praten en luistert goed. Bracht me met mensen in contact als dat nodig was, hielp met het zoeken naar accommodatie in Parijs, wat met mijn gebrek aan Frans erg nuttig was. Ik zou, zeker als ik ervaringen van andere meiden met hun moederbureaus hoor, Xandra niet willen inruilen voor welk ander bureau dan ook.

JALEESA

Ik ben gescout door Xandra via Facebook. Ik had het berichtje nog niet geopend en ze had al naar mij thuis gebeld. Na het telefoongesprek had ik er al meteen een goed gevoel over. Een week later stond ze voor mijn deur om me te ontmoeten. Na het gesprek waren mijn moeder en ik meteen verkocht door de moeite die ze nam om naar mij te komen, maar vooral door haar lieve karakter en haar oprechtheid. Wat ik het meest waardeer aan Xandra is de begeleiding die ze je geeft. Ze vertelt wat haar idee is voor jou en hoe ze dat wil waarmaken. Ze geeft je feedback op shoots, ze geeft je catwalk lessen en ze stelt je altijd op je gemak. Een ander groot pluspunt van Xandra is dat ze zelf jarenlang als model heeft gewerkt en graag haar ervaringen met je deelt. Je hebt iemand achter je staan die precies weet hoe de modellenwereld in elkaar steekt!

ROBIN

Ik kan me nog goed herinneren dat ik met mijn moeder op een terrasje zat in Alkmaar. Ik was toen bijna 13 jaar. Ik werd aangesproken door Xandra, die enthousiast vroeg hoe oud en hoe lang ik was. Na even gezellig met elkaar gekletst te hebben, gaf ze mij haar kaartje, en ze zei dat ze het leuk zou vinden als ik eens contact met haar zou opnemen. Een half jaar later ben ik bij Xandra langsgegaan met mijn moeder. Ze heeft toen wat foto’s van mij gemaakt en heeft mij verteld wat ze voor mij zou kunnen betekenen. We zijn nu 4 jaar verder en Xandra heeft mij echt vertrouwd gemaakt in de modellenwereld. Xandra heeft mij heel veel geleerd, zoals hoe je als model moet lopen, hoe je professional overkomt bij castings en shoots en het belangrijkste : dat ik me ook goed op school moest blijven focussen ! Ik leer nu nog steeds van de feedback en de tips die ze mij elke keer weer geeft. Ik heb Xandra leren kennen als een hele lieve en betrouwbare agent, die mij altijd op m’n gemak stelt. Wat ik zo fijn vind, is dat Xandra door haar eigen ervaringen als model, mij goed kan begeleiden en adviseren. Ik heb het ontzettend getroffen met Xandra als agent.

LULA

Xandra has been with me ever since the moment I’ve decided to start a career as a model. Xandra does not only have great knowledge within the fashion industry after all her years working as a successful model, but she’s also a wonderful mother to two daughters therefore as a young woman you feel very secured with Xandra and it’s very obvious that she has the best interest in mind for you both professionally and personally. With Xandra I can share all my thoughts, opinions, doubts, happiness and count on getting reasonable responses from her. She’s a incredible support and I’m still learning from her.

Please reload

bottom of page